El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 8 d’abril de 2010

Jaume Cabré, Premi d'Honor de les Lletres Catalanes, i Roser Capdevila, Medalla d'Honor del Parlament

08/04/2010
L'escriptor Jaume Cabré ha estat guardonat amb el quaranta-dosè Premi d'Honor de les Lletres Catalanes per la seva fidelitat a la literatura catalana i al país, segons s'ha anunciat a la seu d'Òmnium Cultural. El jurat també ha destacat la importància i l'exemplaritat de la seva tasca intel•lectual, que ha contribuït a la vida cultural dels Països Catalans.
D'altra banda, el Parlament de Catalunya ha acordat atorgar la Medalla d'Honor de la cambra a la il•lustradora i creadora de les "Tres bessones", Roser Capdevila. La mesa del Parlament ha acordat per unanimitat atorgar la medalla a Capdevila en reconeixement a la seva contribució decisiva a la cultura catalana i a la normalització de l'ús del català. El Parlament destaca de forma molt especial la seva aportació a la projecció internacional de la cultura catalana i els valors pedagògics. L'acte de lliurament de la màxima distinció de la cambra es farà el 18 de maig.
http://www.3cat24.cat/noticia/611525/ociicultura/Jaume-Cabre-Premi-dHonor-de-les-Lletres-Catalanes-i-Roser-Capdevila-Medalla-dHonor-del-Parlament