El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 11 de febrer del 2010

Una exposició recorda la figura de Vicens i Vives cinquanta anys després de la seva mort

11/02/2010
L'exposició "Jaume Vicens i Vives i la nova història" recorda a partir d'aquest dijous la figura de l'intel•lectual català com "el gran renovador de la historiografia catalana i espanyola del segle XX", cinquanta anys després de la seva mort. El conseller de Cultura i Mitjans de Comunicació, Joan Manuel Tresserras, ha inaugurat aquest dimecres la mostra, que planteja un recorregut cronològic per la vida de l'historiador a través de dos eixos: el de la seva figura d'historiador i el del context en què viu, ja que destaca que va ser "un historiador dins del seu temps".
.
La mostra obre al públic aquest dijous i es podrà visitar al Museu d'Història de Catalunya fins al 21 de març. Després viatjarà a Girona, Toledo, Baeza, Sevilla, Saragossa, Madrid, València i Pamplona.
Més informació: http://www.3cat24.cat/noticia/519365/ociicultura/Una-exposicio-recorda-la-figura-de-Vicens-i-Vives-cinquanta-anys-despres-de-la-seva-mort