El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 11 de febrer del 2010

Mort i Judici

Donna Leon
Edicions 62
Edició: Juny 2002
Llengua Catalana
Pàgines: 301

La novel•la està protagonitzada per l’inspector Brunetti de la policia de Venècia i com gairebé totes les novel•les d’aquesta autora, els llocs principals dels fets són: Venècia i Pàdua.

Tots comença amb un assassinat d’un important advocat en el tren de Pàdua a Venècia. La investigació dels fets, de moment sembla que és un simple robatori, però la cosa és va embolicant fins que arriba un fet inesperat.

El llibre ha estat de molt bon llegir, gairebé és llegia sol, però a mi personalment no és el tema de lectura que em crida més l’atenció i la veritat no ha complert les meves expectatives.

Aquest el llibre l’hem llegit aquest mes al club de lectura i la majoria d’assistentes, els ha agradat, fins i tot l’han trobat molt interessant.

Aconsello la lectura a aquelles persones que els agradi aquest gènere.