El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 25 de febrer del 2010

Marta Pérez i Sierra

Marta Pérez i Sierra (Barcelona, 7 de juliol del 1957) escriptora catalana. Va estudiar filologia catalana i ha treballat com a professora. És coautora de llibres de text i de guies didàctiques de llengua i literatura d'E.P. Ha obtingut diversos premis, per exemple va ser guanyadora dels Jocs Florals de Gràcia 1986 i del Premi Ràdio Llinars 1988. El 2007 va guanyar el primer premi del Concurs de Relats Breus del TRAM. El seu llibre Sexe Mòbil Singular (SMS) va tenir molt de ressò als mitjans de comunicació com els: l'Avui, El Periódico i La Vanguardia.

Bibliografia:

I demà, l'atzar, relats, SetzeVents Editorial, Urús 2009
SexeMòbil, poesia (eBook), SetzeVents Editorial, Urús 2009
Sexe Mòbil Singular (SMS), poesia, Viena Edicions, Barcelona 2002
L'Origen, narració, en: Narracions Breus, Port d'Aiguadolç, Sitges 19

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola, no vaig poguer escoltar l'entrevista, pero he llegit el llibre y m'agrada moltissim. Molta sort per a la Marta y tots vosaltres. JOAN

Rosa ha dit...

Hola Joan,

Gràcies pel comentari. L’entrevista està penjada al bloc en l'apartat "escoltar programa" fins el proper dijous al vespre.