El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 25 de febrer del 2010

El primer còmic on apareix Superman es converteix en l'exemplar més car de la història

23/02/2010
Un exemplar del primer còmic de superherois de la història, en què es presenta per primera vegada Superman, s'ha venut a Nova York per un milió de dòlars, uns 735.500 euros. Es tracta del preu més alt que s'ha pagat mai per un còmic, en part gràcies a l'excel•lent estat en què es troba el llibret, el primer exemplar d'"Action Comics". Curiosament, fins ara el rècord el tenia també el primer número d'aquesta publicació, que al març del 2009 es va adjudicar en una subhasta per 317.200 dòlars, menys d'una tercera part del nou rècord.
Més informació: http://www.3cat24.cat/noticia/539945/ociicultura/El-primer-comic-on-apareix-Superman-es-converteix-en-lexemplar-mes-car-de-la-historia