El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 28 de gener del 2010

Un intercambio espléndido




William J. Bernstein
Editorial: Ariel
Edició: 18/02/201
Pàgines: 528

“Un intercambio espléndido” és una història extraordinària que parla del comerç global des de els seus orígens prehistòrics amb totes les controvèrsies que ha patit fins els nostres dies".

Una Història exhaustiva del comerç des de la Mesopotàmia 3000 anys a. c. fins la turmentosa globalització d’avui en dia que explota amb brillantor el passat multicolor i bel•ligerant del comerç i porta noves perspectives de futur.

Adam Smith va escriure que l'home té "una propensión" innata "a comerciar, hacer trueques e intercambiar unas cosas con otras".Però com és possible que el comerç evolucionés fins al punt que nosaltres mosseguem una poma de l'altre costat del món com si fos la cosa més natural?
L’autor comença la narració en l’antiga Mesopotàmia i l’acaba en l’era moderna dels televisors de Taiwan i les samarretes de la Xina