El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 21 de gener de 2010

Mor l'escriptor de "Love Story", Eric Segal

20/01/2010
Ha mort als 72 anys Eric Segal, l'escriptor d'una de les històries romàntiques de més èxit a tot el món, "Love Story". Segal, que va escriure la novel•la que més tard es va convertir en pel•lícula, va morir diumenge a Londres d'un infart. Feia anys que tenia Parkinson. "Love Story", escrita originalment com un guió quan Segal era professor a la Universitat Yale, es va convertir en un èxit de vendes a tot el món després de publicar-se com a novel•la el 1970. La història ha estat portada al cinema i protagonitzada per Ali MacGraw i Ryan O'Neal. La pel•lícula va guanyar un Oscar i cinc Globus d'Or, entre els quals hi ha el de millor film dramàtic. La frase més famosa del text va ser "Estimar significar no haver de dir mai 'ho sento'".
Més informació: http://www.3cat24.cat/noticia/483885/llibres/Mor-lescriptor-de-Love-Story-Eric-Segal

2 comentaris:

bajoqueta ha dit...

He llegit el llibre molts cops, sempre corria per casa i per mi és una de les millors històries d'amor.
Sap greu quan es moren els autors que van crear històries tan bones.

Rosa ha dit...

Hola Bajoqueta,
El llibre no l'he llegit, però vaig veure la pel•lícula, per cert, drets tota l’estona, i em va agradar molt, però em vaig fer un tip de plorar.