El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 14 de gener del 2010

Londres nevat

Autor: Jordi Llavina
Editorial: Ara llibres
Col•lecció: Amsterdam, 43
Edició 2009
Llengua catalana

Sis contes d'hivern. Sis fragments de vida que no es tornaran a repetir. Sis històries morals. Una nit en què està a punt de nevar, una dona espera la seva filla petita, que no acaba d'arribar mai. El Periple londinenc d'un escriptor a qui han encarregat una missió compromesa i que acabarà realitzant-ne una altra de ben diferent. Un professor enigmàtic torna, gairebé dues dècades més tard, quan ja ningú no pensava en ell...
Jordi Llavina ens ofereix un llibre en què els personatges s'enfronten amb el seu passat ple de fantasmes. Sis relats impregnats de sensibilitat, fruit d'una mirada lírica a la dinàmica condició humana, que confirmen la singularitat de la proposta narrativa de l'autor. «En la seva relativa inconsciència, amb el ram de flors a la mà -les flors, encara calentes del sol-, hauríeu dit que era feliç del tot.»