El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 14 de gener de 2010

La cultura, un món molt divers

Hola amics del Racó del llibre. Des de Radio Dos 84, dial 105,8 de FM tornem com cada setmana a les set de la tarda a començar el programa, on parlen de llibres, novetats, notícies literàries, ressenyes, els més venuts i la lectura d’un conte curt .
Una altra cosa que engloba el món cultural és el cant i la dansa. Encara que el programa és de llibres, crec que també és interessant comentar un esdeveniment com aquest. El passat diumenge vaig anar amb un grup de persones del poble a L’Auditori a gaudir dels cants i balls del cor, ballet i orquestra de l'Exèrcit Rus de Sant Petersburg. La veritat van ser dues hores fantàstiques amb uns balls tradicionals molt bonics, un vestuari preciós i les veus del cor i solistes meravelloses. Per finalitzar van cantar Els Segadors, amb tot el públic dret i cantant, que va arribar a l’ànima de tots els assistents. Si en teniu l’oportunitat aneu-hi, ho gaudireu.