El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 7 de gener del 2010

El símbol perdut

Dan Brown
Editorial: Empúries
Edició: octubre de 2009
Pàgines: 667

Com totes les novel•les d’en Dan Bronw, t’enganxa des de el primer capítol, escrit de forma que no cansa, capítols curs i de bon llegir, t’endinses en la màgia d’aquest tipus de llibres.
Tot passa molt ràpid, en aquest cas una nit a la ciutat de Washintong, capital dels Estat Units i en l'edifici del Capitoli. Aquest llibre no comença amb cap persona assassinad, la recerca va sobre una llegenda dels Maçons americans. Com sempre trobareu un recorregut que en mica en mica anirà descobrint els secrets. Ens parla de la ciència noètica , de misteris i de símbols de la Maçoneria, també parla de totes les persones que varen estar dins aquesta secta, des de l’edat mitjana fins els nostres dies i de la forma de pensar i actuar .
A tots que us agradi aquest autor, el gaudireu