El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 21 de gener del 2010

Carme Riera, 'Escriptora de l'any 2010'

21.01.2010
L'any passat la Direcció General de Cultura de les Illes Balears va estrenar el projecte l'Escriptor de l'any, dins el Pla de Foment de la Lectura, amb Baltasar Porcel, que no va poder acabar les activitats, perquè es va morir de càncer. Enguany l'ha reprès i homenatja l'escriptora Carme Riera.
El programa d'enguany consistirà en conferències i taules rodones (agenda d'activitats) a càrrec dels estudiosos Pilar Arnau, Xavier Barceló, Maria Antònia Bibiloni i Miquel Àngel Vidal; un itinerari literari pel Call Jueu de Palma a càrrec de Gaspar Valero; una guia de lectura de 'Dins el darrer blau', a cura de Xavier Granados; produccions teatrals, exposicions, un congrés i moltes activitats més, pensades perquè el públic, de les Illes, dels Països Catalans i de tot arreu, pugui conèixer més profundament l’obra de Riera.
Mes informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3680059/carme-riera-escriptora-lany-2010.html