El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 14 de gener de 2010

Articles de Montserrat Roig, recollits en un espectacle teatral

08/01/2010
Articles que l'escriptora i periodista Montserrat Roig (1946-1991) va escriure al diari "Avui" conformen l'espectacle "M de Roig: paraules d'Avui", que s'estrena en l'Espai Brossa de Barcelona. El muntatge conté una selecció d'alguns dels articles recollits en llibres com "Un pensament de sal, un pessic de pebre. Dietari obert 1990-1991". Dirigit per Maria Manau i Frederic Roda, l'espectacle estarà en cartell del teatre que va fundar en vida Joan Brossa fins al 24 de gener, amb la Mariona Casanovas i el músic Emili Cuenca a l'escenari

Entre els textos de l'espectacle destaquen "En una petita ciutat alemanya"; "El dolor que no s'atura mai"; "Aquí no els diem pas fastigosos"; "Les lliçons de pas del temps"; "El cordó umbilical que no és talla mai"; "La supervivència de l'espècie"; "Totes aquestes menes d'amor"; "L' adolescència al colomar", i "Jo també m'hi apunto".
http://www.3cat24.cat/noticia/468087/ociicultura/Articles-de-Montserrat-Roig-recollits-en-un-espectacle-teatral