El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 17 de desembre del 2009

El asesinato de la profesora de lengua

Autor: Jordi Sierra i Fabra
Il•lustracions: Pablo Núñez
Editorial: Anaya
Edició: 2007
Pàgines:165

La professora de llengua és un llibre que hem llegit a el institut, a l’ assignatura de castellà i com és natural està en llengua castellana.
El llibre explica la història d’una colla de nois i noies que no volen llegir i que fan moltes faltes d’ortografia. La profe de castellà no sap com fer-ho, perquè llegeixin. Un bon dia la profe desapareix i els diu en una carta a aquesta colla de no llegidors que si no la troben a una hora determinada matarà a uns dels nois. Per trobar-la els posa una carrera d’obstacles amb un seguit de proves que fan referència a la literatura. La trobaran? Haureu de llegir el llibre. És un llibre molt amè i divertit.
Aquest llibre ens diu que la lectura és molt necessària per tenir un bon desenvolupament a l’escola tant de redacció com de vocabulari i que sempre ens pot donar conèixer fets desconeguts per nosaltres. Per altre banda, què la lectura és molt important en la vida de les persones.