El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 3 de desembre del 2009

Arriba 36L, una nova plataforma de distribució i de venda de llibres digitals

03.12.2009
Avui a les 9.00 s'activa Leqtor, la llibreria digital de la nova plataforma de distribució d'e-books, 36L, que ofereix novetats editorials als mercats català, espanyol i llatinoamericà

Els accionistes de 36L són els grups editorials Cultura03 (Ara Llibres) i Vicens Vives, la cooperativa Abacus. També Ferran Soriano, Jordi Viñas i Gustau Navarro.

D'entrada es posen a la venda uns cinc-cents títols; d'aquests, una mica més de la meitat, en català. Aquesta distribuïdora té la voluntat d'oferir novetats editorials, en especial 'bestsellers'. Un bon exemple en són alguns dels títols que ja es podran adquirir de sortida. Per exemple: el primer volum de la trilogia de Stieg Larsson, les memòries de Jordi Pujol, 'L'últim patriarca' de Najat el Hachmi o bé 'L'última carta de Companys' de Toni Soler. La voluntat dels responsables és d'aconseguir que surtin alhora l'edició en paper i l'edició digital (o que aquesta última aparegui una mica abans, atès que la tecnologia ho permet). També volen incorporar dos-cents títols nous cada setmana.
Més informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3663149/arriba-36l-nova-plataforma-distribucio-venda-llibres-digitals.html