El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 5 de novembre del 2009

El museo de la inocencia

Orhan Pamuk
Editorial: Mondadori
Edició: 2009
Pàgines: 670
Llengua: Castellana

La nova novel•la d’Orhan Pamuk és una història d’amor contemporània. L’acció transcorre durant la dècada dels anys setanta i vuitanta i explica la història d’en Kemal, hereu d’una de les famílies més riques d’Istanbul i el seu amor per la Füsum, una parenta llunyana i de classe inferior. Kemal reconstrueix la història del seu fracàs amorós a partir d’una extensa col•lecció de records i objectes quotidians que varen pertànyer a la Füsum.

Al mateix temps, la novel•la fa un retrat fidel de l’alta societat d’Istanbul des de la dècada dels setanta fins l’actualitat. És una novel•la que parla sobre el matrimoni, el sexe i els canvis socials plens d’humor i detalls preciosos.
Parla de les pors i les bogeries d’aquesta societat que va portar a Turquia fins la modernitat i a les mateixes portes d’Europa.