El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 26 de novembre del 2009

El llibre digital a la recerca de mercat

24.11.2009
Al desembre l'oferta del llibre electrònic es diversificarà i multiplicarà, amb centenars de títols i l'aparició d'una nova plataforma digital, 36L, que se sumarà a Edi.cat. Al 2010 el Grup62 oferirà 1500 títols del seu catàleg (de fons i novetats) en versió digital.
L'abril del 2009 tres editorials (Bromera, Cossetània i Angle) estrenaren la primera plataforma digital de llibres en català, Edi.cat, amb una trentena de títols. Era un pas important pel fet de ser el primer, però simbòlic pel nombre reduït de títols. Avui, set mesos després, el panorama es diversifica i l'oferta de títols es multiplica, amb vista a Nadal: Edi.cat, amb vuit d'editorials agregades més, oferirà 250 llibres digitals nous; a sobre, el 3 de desembre naixerà la plataforma 36L (Ara Llibres, Abacus i Vicens Vives), que d'entrada posarà a l'abast del lector uns quants centenars de títols
Mes informació: http://www.vilaweb.cat/noticia/3658573/llibre-digital-catala-recerca-mercat.html