El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 22 d’octubre del 2009

Lo inesperado cuando se esta esperando


Mary K. Moore
Editorial Via Magna
Edició 2009
Pàgines 272
Llengua: castellana

Quan la proba d’embaràs t’ha donat un resultat positiu i el que augmenta més ràpid és menjar coses prohibides també augmenta la llista de preguntes: Quant temps em queda fins que m’hagi de posar robar prenatal, que val un ull de la cara? Existeix la fórmula, perquè no prepari àlbums amb retalls.
El millor és relaxar-se. Els consells que ofereix aquest llibre son tant fàcils de digerir com la cafeïna que aquestes alçades ja ten prohibides i que prenies en quantitats industrials. El que els teus ronyons dupliquin la seva mida per convertir-se en el sofà del teu nadó. Tot això sembla una mica depriment. Per aquesta raó les dones embarassades necessiten una parodia tant divertida com la que ens ofereix Mary K. Moore on no només explica les quaranta setmanes d’embaràs, també explica amb estupor, els primers sis mesos de vida del nadó, incloent-hi temes tan destacats com: triar el nom de la criatura, planificar el par...