El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 8 d’octubre del 2009

El raco del llibre

Com cada setmana el programa El racó del llibre es posa en marxa. Programa que s’emet des de Radio Dos 84, dia 105,8 FM a la vila d’Hostalric cada dijous a les 7 de la tarda. Avui faré esment d’un acte que tindrà lloc a la biblioteca el dia 16 d’octubre a les 19 hores, la presentació del llibre Iskander, un viatge a la màgia dels llibres. El passat 16 d’abril ja en vàrem parlar i comentar en el programa, però ara ens en parlaran les seves autores, Alícia Gili i Sílvia Romero. Esperem que hi hagi una gran assistència de públic. Esteu tots convidatas.

Recordeu que la setmana vinent toca programa Infantil i juvenil. La Fàtima ja ens està preparant la ressenya del llibre Joaquim, Aixó no es fa! De Joan Armangué.

3 comentaris:

Mireia ha dit...

Que les activitats culturals-literàries no s'aturin!!

Una abraçada, Rosa

Mireia ha dit...

M'ha agradat això que pengis els propers llibres dels que parlareu, aixi ja ens fas dentetes. Ja espero els cometaris del "... pstis de pelsa de patata" que ami em va agradar molt

Rosa ha dit...

Hola Mireies,

El racó de la solsida: Esperen que no s'aturin. Si, no malament

Un altre invent: vaig pensar que aniria be avançar una mica el que comentarem.
Una abraçada les dues.