El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 29 d’octubre del 2009

Avançament editorial: Fred Vargas


Amsterdam publica 'Un lloc incert' de l'autora de novel•la negra Fred Vargas •

A partir del dia 29 a les llibreries
25/10/2009
El comissari Adamsberg es troba a Londres amb motiu d'una conferència de tres dies. Allà, el seu amic de New Scotland Yard l'alerta d'un esdeveniment macabre que ha tingut lloc al cementiri de Highgate. De retorn a França, Adamsberg ha de fer front a una horrible massacre que ha tingut lloc al suburbi de París. Aquest és el punt de partida de 'Un lloc incert' (Amsterdam) de Fred Vargas, considerada la reina de la novel•la policíaca francesa.

Els llibres de Fred Vargas (París, 1957) s'han traduït a més de 35 llengües i ha venut més de cinc milions d'exemplars a tot el món. Amsterdam ja va publicar l'any passat 'La tercera verge', la primera novel•la de Vargas publicada en català.
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3647150