El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 23 de juliol del 2009

Seixanta microrelats per a joves

'Passo d'històries (de més de cinc minuts)' aborda conflictes juvenils amb estil sintètic
.
Divendres 17-7-2009
'Passo d'històries (de més de cinc minuts)' (la Galera), és el debut literari d'Eva Mor, una guionista de televisió que exposa, en seixanta microrelats per a joves, les preocupacions pròpies de l'edat: l'amor, l'autonomia paterna, la rebel•lia... Històries de tres pàgines cada una, a tot estirar, amb la voluntat de connectar amb el públic adolescent. 'Les noves tecnologies fan que la jovenalla demani textos àgils i curts', comenta Mor.
L'autora explica que els relats s'han escrit en un llenguatge televisiu. Són 'esquetxos literaris', concreta, i que fer de guionista de televisió l'ha ajudada a escriure'ls. Un dels propòsits de l'autora és també de defensar els adolescents, sovint culpats de massa coses: 'Els protagonistes dels meus relats són uns perdedors encantadors: intenten fer les coses bé, però els surten malament', resumeix Mor
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3610654