El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 16 de juliol de 2009

Llibres per a gent gran


DIJOUS, 16/07/2009
Lectura + és una nova col•lecció de llibres de lletra grossa
Fomentar la lectura entre la gent gran o que té dificultats visuals: aquest és la fita de la nova col•lecció Lectura +, un programa d'Edicions 62, Grup Planeta i l'Obra Social 'la Caixa', que inclou l'edició de cent obres d'autors clàssics i actuals en lletra grossa. Heus ací volums que en formen part: 'Te deix, amor, la mar com a penyora' de Carme Riera, 'El noi del pijama de ratlles' de John Boyne i 'Viatges i flors' de Mercè Rodoreda.
La implicació de l'Obra Social 'la Caixa' en aquest programa té a veure amb uns tallers de lectura que es fan a centres de gent gran. Lletra grossa va néixer a Anglaterra el 1964, gràcies a l'escriptora Agatha Christie, per tal que les seves amigues d'edat poguessin continuar llegint-li els llibres
http://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3610061