El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 18 de juny del 2009

La novel•la de Stieg Larsson que tanca la trilogia "Millenium" arriba avui a les llibreries.

18/06/2009
L'escriptor suec Stieg Larsson va morir abans de conèixer l'èxit. Poc s'havia d'imaginar que amb només dues novel·les aconseguiria vendre 10 milions d'exemplars a tot el món. I no només això. "Els homes que no estimaven les dones" i "La noia que somiava amb un llumí i un bidó de gasolina", la primera i la segona de "Millenium", s'han convertit en títols de culte. Avui és una data marcada al calendari de la munió de lectors de Larsson. Aquest dijous surt a la venda l'última part de la trilogia titulada "La reina al palau dels corrents d'aire". Per fi es desvelarà qui és en realitat el personatge de Lisbeth.
http://www.3cat24.cat/noticia/391294/ociicultura/La-novella-de-Stieg-Larsson-que-tanca-la-trilogia-Millenium-arriba-avui-a-les-llibreries