El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 18 de juny del 2009

Jaume Pòrtulas i Guillem Cifré, premis nacionals de Literatura i de Còmic

16/06/2009
El Consell Nacional de la Cultura i les Arts ha concedit a Jaume Pòrtulas el Premi Nacional de Literatura i a Guillem Cifré el Premi Nacional de Còmic. És la primera vegada que el Consell Nacional de la Cultura i les Arts concedeix aquests reconeixements. El jurat ha reconegut Jaume Pòrtulas per la seva introducció a la "Ilíada", que precedeix la traducció de la mateixa obra d'Homer que està actualment en procés. Pel que fa a Guillem Cifré, es destaca que els seus còmics juguen amb les situacions de la vida quotidiana per convertir-la en una paradoxa. Els premis nacionals de Cultura es lliuraran el 3 d'octubre en l'acte que aquest any es farà a l'auditori Enric Granados de Lleida.
http://www.3cat24.cat/noticia/390835/ociicultura/Jaume-Portulas-i-Guillem-Cifre-premis-nacionals-de-Literatura-i-de-Comic