El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 14 de maig del 2009

L'Associació d'Editors en Llengua Catalana celebra trenta


12/05/2009
Fa trenta anys que es va fundar l'Associació d'Editors en Llengua Catalana i, per celebrar-ho, es va fer un acte commemoratiu dimars passat a les set del vespre al Museu d'Història de Catalunya. Varen intervenir Segimon Borràs, secretari general de l'Associació, que va llegir l'Acta Fundacional de l'Associació; Carles-Jordi Guardiola, ex president, que va fer un repàs històric i, Lluís Pagès, actual president, que va parlar del present i futur de l'Associació.

Objectius de l'Associació
L'Associació d'Editors en Llengua Catalana agrupa les empreses editorials que publiquen en llengua catalana. Va néixer amb l'objectiu de recuperar i normalitzar la llengua escrita amb algunes dificultats com les relacionades amb la coexistència i competència, en el mateix territori, d'una llengua forta i d'ampli ús com és el castellà. Actualment l'Associació integra gairebé un centenar d'editorials. Algunes de les seves funcions és l'oferiment d'informació i assistència tècnica, comercial, econòmica i jurídica pel què fa a l'edició en llengua catalana, i també la realització d'estudis de mercathttp://www.vilaweb.cat/www/noticia?p_idcmp=3581841