El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 28 de maig del 2009

L’art de la vida

Bauman, Zygmunt
Editorial: Paidós
Temàtica: Sistemes i teories de les ciències socials
Llengua: Catalana
Data de publicació: 2009
Col·lecció: Contextos
Pàgines: 157

Aquest és l'últim llibre de Zygmunt Bauman, un dels pensadores més originals i influents de l'actualitat. L'art de la vida és un relat brillant de les condicions en què triem el nostre model de vida i de les limitacions que poden imposar-se sobre aquesta opció.En últim lloc, encara que no menys important, és un estudi de les maneres en què nostra societat influeix (encara que no determina) la manera en què construïm i narrem les nostres trajectòries vitals.

Zygmunt Bauman (Poznań, Polònia, 19 de novembre de 1925) és un sociòleg de prestigi internacional.Va ensenyar Sociologia a la Universitat de Varsòvia entre 1954 i 1968, any en què va perdre, en una purga antisemita, la seva plaça de professor i va emigrar a Israel. D'ençà del 1971 viu a Anglaterra, on va ser professor de la Universitat de Leeds fins que es va retirar el 1990