El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 23 d’abril del 2009

Mor J. G. Ballard, escriptor britànic de culte per les seves obres visionàries


19/04/2009
L'escriptor de ciència-ficció britànic James Graham Ballard, conegut per l'obra "L'Imperi del Sol", ha mort aquest matí als 78 anys a Londres. Steven Spielberg va dirigir la versió cinematogràfica d'aquesta novel·la. Graham era un autor de culte al món anglosaxó per les seves obres visionàries. També és l'autor de la controvertida obra "Crash", que David Cronenberg va adaptar a la gran pantalla el 1996. J. G. Ballard va néixer a Xangai i durant la Segona Guerra Mundial va ser tancat amb la seva família en un camp de concentració japonès. Una experiència que va relatar a "L'Imperi del Sol".
A més, "L'Imperi del Sol" també va ser guardonada amb el premi a la millor novel·la de ficció que atorga anualment el diari "The Guardian".