El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 5 de març de 2009

Subhasten el còmic on apareix per primer cop Superman

27/02/2009
Avui es comença a subhastar a través d'internet un exemplar del primer còmic on va aparèixer per primera vegada el superheroi Superman. Segons els experts, es pot arribar a pagar una suma important, ja que es calcula que té un valor de 126.000 dòlars. El còmic que es treu a subhasta és el número 1 d'Action Comics, que es va publicar el 1938 i que es considera com el primer còmic de superherois de la història. Els promotors de la subhasta esperen que les licitacions siguin altes, ja que és un exemplar molt difícil de trobar i molt cotitzat pels col·leccionistes.
El còmic tret a subhasta pel web Comic Connect tindrà un preu de sortida d'un dòlar, i s'hi podrà licitar fins al 13 de març. El venedor, anònim, va comprar el còmic l'any 1950, per 35 centaus.
Més informació 3cat24.cat