El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 19 de març del 2009

La Setmana del Llibre en Català tanca amb menys vendes i més ingressos


16/03/2009
Després de deu dies en marxa, la 27a Setmana del Llibre en Català ha tancat portes i ho ha fet amb els organitzadors satisfets. L'han visitada 50.000 persones que han comprat 15.000 llibres, un 30% menys que l'edició anterior.
Ara bé, la disminució de vendes no s'ha traduït en una disminució d'ingressos. Ha estat la primera vegada que la Setmana del Llibre en Català es feia fora de Barcelona, concretament, a Sant Cugat del Vallès, i els organitzadors no descarten estar presents en els dos espais de cara a l'any que ve.Durant la Setmana del Llibre en Català s'han venut 15.000 llibres de 7.000 títols diferents.
Els llibres per adults més venuts han estat "Els homes que no estimaven les dones" de Stieg Larsson, obres de l'actor recentment mort Pepe Rubianes i també de Víctor Alexandre i Màrius Serra. L'autora que més exemplars ha venut, en canvi, ha estat Isabel-Clara Simó.La venda de llibres infantils ha representat el 35% del total, i els exemplars de la col·lecció del detectiu Gerónimo Stilton i els de l'escriptora Gemma Lienas han estat els més valorats pel públic assistent.
Més informació 3cat24.cat