El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 12 de març del 2009

La Setmana del Llibre en Català arrenca a Sant Cugat del Vallès

06/03/2009
La 27a Setmana del Llibre en Català va començar divendres passat al migdia. Enguany s'ubica a Sant Cugat del Vallès, amb un nou model. Es dóna més presència a les activitats participatives, mantenint l'espai d'exposició i venda de publicacions en llengua catalana. Les novetats han causat força polèmica, tanta que des del Gremi de Llibreters de Barcelona i Catalunya es va afirmar que desvirtuaven l'esdeveniment. En qualsevol cas, la Setmana del Llibre s'estarà a Sant Cugat fins el 15 de març.

El certamen, que fins ara es feia a Barcelona, mostrarà un fons de més de 20.000 llibres, tots en llengua catalana. Amb tot, el Gremi de Llibreters no és present a la cita, després de considerar que precisament els canvis introduïts treien pes a la Setmana del Llibre com a esdeveniment per mostrar els seus fons.També ha començat a Palma la Setmana del Llibre en català. Per primera vegada, la fira se celebra en les mateixes dates a Catalunya i a les Balears.

A Mallorca la fira arriba a la seva vintena edició amb aires renovats, menys vocació local i un major interès per incorporar tota la producció literària que es genera a Catalunya. Més informació 3cat24.cat