El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 19 de febrer del 2009

Laura Gallego García


Laura Gallego García, va néixer a Quart de Poblet (València) el 11 d’octubre de 1977. als 11 anys la Míriam, una amiga i ella van decidir escriure un llibre de fantasia. De títol li varen posar Zodiaccia, un món diferent, i es tractava d’una nena que viatjava a una illa màgica on tot tenia a veure amb els signes del zodíac. Varen tardar tres anys a acabar-lo i els va sortir un llibre molt llarg de 300 pàgines. Aquest llibre mai es va publicar, però amb aquest llibre es va donar conte que volia ser escriptora.

Va començar a publicar als 21 anys. Després d’acabar secundaria va entrar a la Universitat de València on va estudia Filologia Hispànica, ja que li hagués agradat ser professora de literatura. De fet va continuà escrivint, però no publicava cap de les seves novel·les, fins que va escriure “Finis Mundi”, que va ser el primer llibre que va publicar. Aquest llibre era el número catorze que escrivia, però no havia publicat res del que havia escrit, tot i no tenir cap esperança, el vaig enviar al Premi Barco de Vapor, (feia uns quants anys que participava i mai va tenir sort) però aquest any va guanyar el Premi.


Actualment, continua escrivint, va acabar la carrera i està fent el doctorat, encara que ho va fent a mica en mica ja que té feina amb els llibres. Ha publicat setze novel·les i cinc contes.
La feina d’escriptora és molt variada ja que té un reguitzell de feines lligades a la d’escriure com són: presentacions, firmà llibres, Fòrums, etc. També li agrada contestar les cartes dels seus lectors, personalment..

Les seves aficions són, llegir, sobretot llibres de fantasia, el seu preferit és “La historia interminable” de Michael Ende
També li agrada practicar esports, el cinema, algunes sèries de TV i jugar amb vídeo jocs
Actualment viu a Alboraya un poble prop de València.
Si voleu conectar amb la seva pàgina http://www.lauragallego.com/noticias.htm
.
.
Els seus llibres:
.
EL COLECCIONISTA DE RELOJES EXTRAORDINARIOS 2004
FENRIS, EL ELFO 2004
ALAS DE FUEGO 2004
MEMORIAS DE IDHÚN LA RESISTENCIA 2004
MEMORIAS DE IDHÚN II. TRÍADA. 2005
MEMORIAS DE IDHÚN III. PANTEÓN 2006
LA HIJA DE LA NOCHE 2004
MAX YA NO HACE REÍR 2005
ALBA TIENE UNA AMIGA MUY ESPECIAL 2005
UN FANTASMA EN APUROS 2005
CRÓNICAS DE LA TORRE - EDICIÓN ESPECIAL 2006
LA EMPERATRIZ DE LOS ETÉREOS 2007
DOS VELAS PARA EL DIABLO 2008