El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
dijous, 26 de febrer de 2009

El Gremi de Llibreters es retira de la Setmana del Llibre en Català

23/02/2009
Gremi de Llibreters es retira de l'organització de la Setmana del Llibre en Català en protesta pels canvis introduïts en el certamen. Segons s'indica en un comunicat fet públic aquest matí, no continuarà en l'organització d'aquest esdeveniment literari perquè considera que els canvis introduïts en desvirtuen els objectius fundacionals. El gremi ho ha fet públic el mateix dia que es presenta la 27a edició de la Setmana del Llibre en Català.

Les raons per les quals el Gremi de Llibreters està contra els canvis introduïts és que aquest any el certamen es fa a Sant Cugat del Vallès en comptes de Barcelona, com era habitual. El Gremi de Llibreters també denuncia l'intent de l'organització de disminuir la presència dels llibres de fons editorial, un dels objectius primordials de l'esdeveniment, en benefici de l'oferta de títols actuals, i de programar activitats amb la finalitat de transformar l'esdeveniment en un festival