El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 19 de febrer del 2009

Avui toca infantil i juvenil

Hola amics del Racó del llibre. Aquesta setmana el programa va dirigit al públic infantil i juvenil. He intentat que el programa sigui al gust de tots, ja que aquest públic és molt ampli. Els llibres que recomano he intentat buscar-ne per a totes les edats, encara que això d’especificar les edats és una mica difícil, ho busco en llibreries per Internet, ja que, jo, no crec estar capacitada per fer-ho. També vull dir que en el programa infantil ens farien falta comentaris de nens i nenes i també de joves. Pares i mares!, doneu suport als fills, ajudeu-los a fer un petit comentari i envieu-lo al programa o truqueu a la radio els dijous de 7 a 8 del vespre i feu-ho en directe. Per possar-se en contacte amb el programa ho podeu fer de les maneres següents.

Radio Dos 84 telèfon 972 86 48 65
Biblioteca d’Hostalric 972 86 40 40
elracodelllibre@yahoo.es

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, salutacions a tots els lectors i lectores habituals del blog. De literatura infantil, clar, no en llegeixo , però el que més m'atrau és la vapacitat que tenen les editorials per dissenyar cobertes tan boniques.

Aquesta setmana no llegeixo res perquè vaig de bòlid, però a veure si aviat començo alguna novel·leta i us en faig cinc cèntims.

Rosa ha dit...

Hola Elisenda

Tu no faltes mai a la cita. La veritat, els contes infantil tenen unes il·lustracions fantàstiques.
"Tot un món de contes", l'he trobat tant bonic que fins i tot l'he comprat pe tenir-lo a casa i llegir els seus contes.
Fins aviat