El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 29 de gener del 2009

Programa de poesia

Hola amics del Racó del llibre, una salutació cordial a totes aquelles persones que ens estan escoltant i també els que visiten el Blog. Com dic cada setmana, aquest és un programa que emet Radio Dos 84 des d’Hostalric en el qual parlen; d’autors, novetats literàries, els llibres més venuts, llibres de la biblioteca, noticies i al final la lectura d’un conte curt. La finalitat del programa es posar-vos al dia pel que fa al món literari. El programa d’avui anirà dedicat a la poesia i a un l’autor molt conegut com és Joan Maragall, un català molt important pel que fa a la literatura catalana.
També ens acompanyaran en el programa dos autors locals de poesia, l’Antoni Lozano i l’Antonia Payas. Pel que fa l’Antoni, el poema lel llegirà ell matei i el de l’Antonia el llegirà en Pep ja que ella a aquesta hora està treballant. Aprofitaré que parlem de poesia, per fer una crida a totes les persones que els agrada aquesta temàtica i vulguin venir a comentar i aconsellar-nos llibres de poemes, sabeu que esteu convidats a fer-ho. Per posar-se en contacte amb nosaltres ho podeu fer de les maneres següents:

Trucar a la biblioteca al 972 86 40 40 (Cristina)
Radio Dos 84 al 972 86 48 65 (Deixar nr. telèfon al contestador)
e-mail elracodelllibre@yahoo.es
Deixar algun comentari al Blog del programa.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquí va la petita ressenya d'ASSAIG SOBRE LA LUCIDESA que vaig prometre fa algunes setmanes:

Es tracta d'una genialitat més del mestre Saramago.
En aquest cas una crítica força divertida de l'estament polític. Amb un to senzill i una harmonia discrusiva molt lloable, es denincien els abusos de poder i es critiquen les desigualtats.

POSITIU: el llenguatge i la vivacitat de les escenes.

NEGATIU: el fet que (com és habitual en Saramago) els diàlegs s'incloguin dins del discurs narratiu.

Frases que m'han agradat:
-"Per al cor humà no hi ha falta que no pugui ser perdonada, mentre la contricció sigui sincera i el penediment sigui total".
-"la censura ben entesa és com el sol, quan surt és per a tothom"

Nota: un 8.

Espero que gaudiu de la literatura, da'qeust llibre o de qualsevol altre! Fins aviat.

Rosa ha dit...

Hola Elisenda,

Gracies pel comentari,m'ha agradat molt. Aquest llibre el poso a la llista de properes lectures.

Fins aviat

Anònim ha dit...

de Saramago vaig llegir LA CAVERNA i no em va acabar... Massa filosòfic. Tot i amb això, les teves companyes de reball Elisenda respectem molt el teu criteri!!! Així que potser li dono una altra oportunitat a aquest autor.