El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 22 de gener del 2009

L’escriptor Joan Llongueras entra a Internet la seva nova novel•la «Els 10 anells de Lokituk» en versió catalana i castellana


12/12/08
L’escriptor de narrativa infantil i juvenil, Joan Llongueras, autor de la saga de literatura juvenil 'Kadingir' (Roca Editorial), ha entrat la seva nova novel·la «Els 10 anells de Lokituk» a Internet i els lectors hi poden accedir gratuïtament. L'únic que han de fer és esperar cada dilluns quan l'autor penja un nou capítol, fins a cinquanta. Els més impacients, però, sí que poden comprar la novel·la en format pdf o bé en e-book. La saga de ficció, integrada per cinc llibres, narra les aventures del viatge de Lutum, un noi que té el poder de controlar l’aire, un dels quatre elements, gràcies als anells de Lokituk, unes joies fantàstiques que permeten als seus portadors alterar les lleis de la física i la natura.