El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 11 de desembre del 2008

Presentació

Bona Tarda amics de Radio Dos 84, anem a començar el programa El racó del llibre. Primer de tot saludar totes les persones que ens escolten, també les que consulten el blog i seguidament a les persones de l’estudi, en Pep, en Salvador i la Sandra, la nostra convidada d’avui. El Racó del llibre és un programa on us posem al dia pel que fa al món dels llibres. Avui serà una mica diferent, ja que tenim la sort de poder tenir amb nosaltres una escriptora local. Ella és una persona que li agrada escriure i fins i tot té algun escrit editat. Bé ara amb la biografia us posaré una mica al corrent pel que fa a la Sandra i tot seguit parlarem amb ella. Amics del blog, l’idea era penjar l’entrevista, peró hem tingut problemes tècnics. Intentarem penjar-la en els propers dies

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola, el llibre d'en Saramago el tinc al prestatge esperant (uf, com tants d'altres!). Si m'hi poso ja us comentaré el qu eem sembla.
Fins aviat.

Rosa ha dit...

Hola Elisenda,
Gracies per estar sempre atenta al que penjo al blog. Espero que aviat decideixis llegir L’elefant blanc, peró si no ho fas pròximament, també em pots enviar comentaris dels llibres que llegeixes, encara que no sigui penjat al bloc, tant pel que fa a autors com a títols, seran igualment ben vinguts.