El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 1 de gener del 2009

Novetat infantil

Hola amics del Racó del llibre, penjo aquesta novetat infantil al Blog perquè els Reis d’Orient ho sàpiguen.

El nou llibre "Les Tres Bessones al bosc de les paraules" promou la diversitat lingüística

30/12/2008
La importància de les llengües i la diversitat lingüística és l'eix temàtic de la nova entrega de les populars tres bessones. En el seu nou llibre i DVD "Les Tres Bessones al bosc de les paraules", l'Anna, la Teresa i l'Helena celebren amb els més petits l'Any Internacional de les Llengües, declarat per l'ONU. Les tres bessones descobreixen el valor de les llengües. L'editorial, Cromosoma i Linguamón, explica així l'argument: "La Bruixa Avorrida les ha enganyat i les ha dut a un desert on no hi ha arbres, ni herba, ni aigua... res de res. Amb l'ajut de nens d'arreu del món i amb les paraules, construiran un bosc frondós i tan divers com les 6.000 llengües que avui es parlen al món".
Aquest llibre i DVD, Linguamón – Casa de les Llengües, celebra amb els més petits l'Any Internacional de les Llengües declarat per l'ONU i proposa a les famílies descobrir el valor que tenen les llengües i la riquesa que suposa viure en un món tan divers. "Les Tres Bessones al bosc de les paraules" també té una pàgina a internet on es poden trobar jocs dedicats a les llengües..http://www.3cat24.cat/llibres