El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 11 de desembre del 2008

Les rondalles del bard Gallard

K. Rowling, J.
Col·lecció: Sèrie Harry Potter
Editorial: Empúries
Llengua: catalana
Numero: 8
Data de publicació: 04-12-2008 Amb il·lustracions de l'autora.

Les rondalles del bard Gallard són cinc contes de fades originals, esfereïdors i plens de màgia, farcits d'aventures fantàstiques i terriblement perilloses, que tant aviat faran plorar de riure com posaran els pèls de punta als lectors.
Text de contraportada
Les cinc històries de Les rondalles del bard Gallard són: “El bruixot i l’olla saltadora”, “La font de la bona fortuna”, “El cor pelut del nigroman”, “La Babbitty Rabbitty i la soca riallera” i “La rondalla dels tres germans”. El llibre conté solucions que van ser crucials per a Harry Potter en la seva darrera missió de destruir els horricreus de Lord Voldemort, ja que són les cinc llegendes sobre màgia que va deixar Albus Dumbledore a Hermione Granger al setè i últim llibre de la sèrie, Harry Potter i les relíquies de la Mort.
Les rondalles inclouen notes complementàries del professor Albus Dumbledore, que seran celebrades tant per muggles com per mags, on el professor reflexiona sobre l’ensenyament que hi ha al darrere de cada conte i revela alguns secrets suculents sobre la vida a Hogwarts.
Un volum únic i màgic, amb il·lustracions de l’autora, J. K. Rowling, que els lectors conservaran com un tresor per anys i panys.
2,4 € d’aquesta edició es donaran a la Children’s High Level Group.
La Children’s High Level Group (CHLG) treballa per protegir i promoure els drets dels infants i per millorar les condicions de vida de joves i nens desafavorits.