El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 13 de novembre del 2008

Neix Edi.cat per dinamitzar l’edició independent en català

13/11/2008
Aquest matí s’ha presentat Edi.cat, Xarxa d’Editors Independents, una aliança editorial que uneix de manera pionera tres editorials independents catalanes: Angle Editorial, Cossetània Edicions i Bromera. Els principals objectius d’aquest projecte són la comercialització i la promoció conjunta dels respectius catàlegs editorials, impulsar nous projectes i la innovació.
Edi.cat ja ha començat a treballar, impulsant les primeres accions conjuntes: la promoció conjunta de la campanya de Nadal; l'elaboració del web Edi.cat, que es posarà en marxa el gener de 2009; i l'organització d’una jornada de reflexió sobre el món de l’edició independent en català, que se celebrarà el primer trimestre de 2009.
Per més informació Culturaioci.com