El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 6 de novembre del 2008

La vídua descalça


Salvatore Niffoi
Editorial: Edicions 62
Pagines 192
Llengua catalana
Data publicació: 09/10/2008

Guanyador del Premi Campiello 2006, Salvatore Niffoi recrea una Sardenya mítica, feroç i cruel a través d’una història de passions fortes i obscures tintes, expressada amb un llenguatge absolutament original i personal.

En aquest racó de món, aïllat i primitiu, Mintonia i Micheddu es van conèixer i es van estimar amb la urgència exclusiva i prepotent dels amors infantils. El seu amor va créixer, va perdurar i va resistir. Va resistir que Micheddu es fes partisà i visqués d’amagat a les muntanyes. I fins i tot va aconseguir sobreviure a les infidelitats i l’engany. Quan Micheddu és traït i assassinat per un dels seus, Mintonia decideix abandonar per sempre la seva illa natal. Però abans haurà dut a terme la seva venjança.