El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 13 de novembre del 2008

Catalunya i les Balears repartiran fragments de novel•les als transports públics per fomentar la lectura

10/11/2008
Els governs català i balear han posat en marxa la campanya "Tasta'm", una iniciativa per fomentar la lectura i la cultura en "tots els àmbits de la societat". A partir d'ara i durant cinquanta setmanes, els usuaris d'autobús, tramvia, metro, tren i ferrocarril tindran a la seva disposició el primer capítol o fragments d'una novel·la que podran acabar de llegir si en compren l'exemplar a la llibreria o el troben la biblioteca. Cada setmana es distribuirà el fragment d'una novel·la diferent, del qual se n'editaran 145.000 exemplars a Catalunya i 5.000 a les illes Balears. La primera novel·la que trobarem als transports públics és "De tot cor", d'Andreu Martín.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una molt bona idea. Cal anar ficant la lectura al pas dels lectors i "no lectors", que se la troben a tot arreu i així anar atrapant lectors, poc a poc,

Felicitacions pel blog

Rosa ha dit...

Hola Sàlvia, jo també la trobo una bona iniciativa, peró també estaria bé que els ajuntaments fessin el mateix, encara que a petita escala per fomentar la lectura a les biblioteques, que van una mica escasses de clients. No trobes! Gracies per la felicitació.