El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 16 d’octubre del 2008

El govern i el Club Super3 fomentaran la lectura entre els més petits

13/10/2008
El Departament de Cultura de la Generalitat i el Club Super3 han engegat una campanya per promoure la lectura entre els nens de manera que l'hàbit els acompanyi al llarg de la seva vida. Sota el nom "M'encanta llegir" s'han planificat diverses activitats en diferents formats, com el mateix programa, el web i la Festa dels Súpers, per aconseguir que els petits llegeixin més.
La campanya també tindrà un espai propi a la pròxima Festa dels Súpers, que es farà els dies 25 i 26 d'octubre a Montjuïc. Amb una superfície de 200 metres quadrats, disposarà de dos taulells de joc amb forma de llibre, baguls amb material per a les activitats, un espai per a la lectura i jocs com una oca i un ball de lletres. Durant la Festa dels Súpers també es presentarà la cançó "M'encanta llegir". Marc Parrot ha estat l'encarregat d'escriure-la, i Lila, d'interpretar-la. A més, ja se n'ha produït un videoclip.