El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 2 d’octubre del 2008

Editors, llibreters i autors es donaran cita a la fira Liber 2008 a Barcelona


25 de setembre de 2008

Editors, llibreters i autors es donaran cita a la fira Liber 2008 a Barcelona

El percentatge de lectors de llibres a Espanya segueix pujant i s situa n el 54% de la població més gran de 14 anys, tal com es publica en el balanç d’hàbits de lectura i compra de llibres al nostre país corresponent al segon trimestre del 2008 i que pota a terme la federació de Gremis d’Editors d’Espanya.
Aquesta mateixa entitat és la que promou Liber, la Fira Internacional del Llibre, que és l’esdeveniment professional més important de la indústria editorial espanyola i llatinoamericana. Se celebrarà de 8 al 10 d’octubre al pavelló 1 del recinte de Gran Via Fira de Barcelona.
A la fira i hi participaran 300 expositors directes que representaran 700 editorials i empreses de 16 països. El certamen va dirigit, principalment a editors, llibreters, distribuïdors, bibliotecaris, autors, mestres, i professionals de les arts gràfiques.