El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 18 de febrer del 2010

Tercer dijus de mes. Infantil i juvenil

Hola amics del Racó del llibre. Programa que s’emet des de Radio Dos 84 d’Hostalric, cada dijous de 7 a 8 del vespre, on parlem de: llibres, autors, notícies literàries...
Avui com cada tercer dijous de mes, el programa és pel públic juvenil. El programa va adreçat a la gent jove per animar-la a llegir. El llibre d’avui és La guerra dels xiclets de Jordi Folck. Llibre guanyador dels premis Guillem Cifre de Colonya 1998 i Protagonista Jove 2001. L’autor ha estat amb nosaltres a l’IES Vescomtat de Cabrera. Durant la xerrada va explicar que, per escriure el llibre, és va inspirar quan va trobar un xiclet enganxat a sota la taula d’una biblioteca. També és possible que hi hagi una continuació amb el títol de La guerra dels xiclets II. Els protagonistes seran els nets dels personatges de la Guerra dels xiclets.