El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 7 de juny del 2012

Pedrolo, Rodoreda i Calders, els autors més venuts del catàleg d'Edicions 62

06/06/2012
 Una exposició amb textos inèdits a l'octubre i un documental centraran els actes de celebració del 50è aniversari de l'editorial
'Mecanoscrit del segon origen' de Manuel de Pedrolo amb 868.779 exemplars venuts –1,3 exemplars si es compten les edicions no venals– i 'Aloma' de Mercè Rodoreda amb 331.450 exemplars són els llibres més venuts dels 50 anys d'història d'Edicions 62. Els segueixen de prop 'Joc brut' (212.951) i 'Trajecte final' (208.308), també de Pedrolo. Completen la llista 'Cròniques de la veritat oculta' de Pere Calders, el popular 'Solc', 'De mica en mica s'omple la pica' de Jaume Fuster' i 'L'auca del senyor Esteve' de Santiago Rusiñol. Edicions 62 ha fet públiques aquestes dades amb motiu del 50è aniversari de l'editorial, que també organitzarà una exposició amb textos inèdits –que serà inaugurada a l'octubre a la biblioteca Jaume Fuster– i el rodatge d'un documental.