El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dijous, 7 de juny del 2012

Arriba a les llibreries la novel•la eròtica que ha arrasat als EUA

06/06/2012
 La relació sadomasoquista de 'Cinquanta ombres d'en Grey' va saltar d'internet al paper i ha aconseguit vendre 10 milions de llibres en 3 mesos. Hi haurà trilogia i versió cinematogràfica.
E.L. James era una productora de televisió britànica i mare de dos fills aficionada a escriure per internet fins que va publicar 'Cinquanta ombres d'en Grey'. Hi descriu la relació sexual que estableix una estudiant virginal amb un executiu jove i ric aficionat al sadomasoquisme. El primer llibre d'una trilogia que es completarà aquest juliol arriba avui a les llibreries avalat per 10 milions de vendes als EUA. http://www.ara.cat/cultura/arriba-llibreries-novel-la-erotica-que-ha-arrasat-EUA_0_713328872.html