El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




dissabte, 5 de maig del 2012

L'univers literari de Pere Calders arriba a l'Auditori

02/05/2012
Mazoni, Guillamino, El petit de Cal Eril i fins a 11 músics adapten textos de l'escriptor per a l'espectacle 'Cançons de la veritat oculta', amb veu de Judit Neddermann i direcció musical de Genís Bou, que es representa el 4 de maig
Pere Calders en clau de pop rock. Onze musics s'han inspirat en contes de l'autor de 'Cròniques de la veritat oculta' o 'Invasió subtil i altres contes' per compondre els temes de l'espectacle musical 'Cançons de la veritat oculta', una producció de Bankrobber i l'Auditori que trasllada a l'escenari l'univers literari de Pere Calders. "Hem de tenir més presents els grans prohoms de la cultura catalana", ha destacat el director de l'Auditori, Joaquim Garrigosa, a la presentació de l'acte, i ha afegit que espera que aquest sigui el primer d'una sèrie d'espectacles similars inspirats en "personalitats úniques" com la de Calders.
http://www.ara.cat/cultura/Lunivers-literari-Pere-Calders-lAuditori_0_692930837.html