El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 15 d’abril del 2012

Susanna Rafart i Ana Maria Moix, premiades a Cadaqués

10/04/2012
Rafart ha sigut guardonada amb el premi Rosa Leveroni pel poemari inèdit 'La llum constant'. La trajectòria literària de Moix ha sigut reconeguda amb el premi Cadaqués a Quima Jaume
El 25è premi de poesia Rosa Leveroni, a obra inèdita, ha sigut atorgat a la poeta Susanna Rafart, pel seu recull 'La llum constant', que serà publicat per l'editorial Proa. La rica trajectòria literària de la poeta compta ja amb diversos premis, tant per la seva obra narrativa com per la poètica, entre ells el prestigiós Carles Riba. L'obra de Rafart ha sigut traduïda a diverses llengües com l'anglès, l'italià, el búlgar i el francès. La poeta és una de les autores convidades al Saló del Llibre del Canadà.