El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 15 d’abril del 2012

La literatura catalana convidada al Quebec

02.04.2012
Vuit autors, entre els quals Carranza, Joan-Lluís Lluís i Serés, la representaran al Salon International du Livre de Québec
 Lluís-Anton Baulenas, Maite Carranza, Gabriel Janer Manila, Joan-Lluís Lluís, Arnau Pons, Jaume Pont, Susanna Rafart i Francesc Serés seran els representants de la literatura catalana, la convidada d'honor del Salon International du Livre de Quebec, obert els dies 11-15 d'abril. És la primera cita internacional i institucional de la literatura catalana des de Frankfurt 2007. Els autors seleccionats han estat traduïts no fa gaire al francès i representen gèneres literaris diversos (narrativa, poesia, literatura infantil i juvenil). Però no n’hi ha de tot el país: sí que n’hi ha de Catalunya, de les Illes i de Catalunya Nord, però no del País Valencià. Raó: cap editorial quebequesa no ha publicat traduccions de cap autor valencià, aquests últims anys.