El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.




diumenge, 22 d’abril del 2012

Elles són la meva sort

Josep M. Cervera
Editorial La Campana

Escrit amb un to desenfadat, però amb un rere fons seriós. Un llibre distret i agradable i segons l'autor, un cant a la vida.
Una història basada en fets reals. Ja no sé com consolar el meu pare, ensorrat per la mort de la meva mare. ¿Com aconseguir que ho superi i deixi de dir “jo no vull viure”? Una nit està sol a casa escoltant un programa de ràdio on els oients expliquen les seves vides i li vénen ganes de parlar: «¿Truco o no truco?» Ho acabarà fent, i així comença una espiral de fets inesperats i sorprenents que canviaran la seva vida per sempre. Josep M. Cervera ens presenta amb humor, naturalitat i proximitat un pare original i tendre que redescobreix el plaer de viure seduït per «elles», les dones, tan diverses i tan vitals.