El racó del llibre ha estat innactiu duran uns anys per raons personals. Ja és hora de tornar a posar el blog en marxa. Ara però, no estarà adjunt al programa de ràdio, nomes a temes literàris. El bloc està ober a totes aquelles persones que vulguin promocionar un llibre només caldra posar-se en contacte amb el correu del blog.
diumenge, 25 de desembre de 2011

David Safier

David Safier
David Safier, va néixer a Brement l'any 1966. És un escriptor i novel•lista alemany. Safier inicialment es va formar com a periodista, va adquirir experiència en ràdio i televisió, incloent Radio Bremen..
És va a donar a conèixer com a guionista de sèries de televisió d'èxit com " Mi vida i yo", Nikola i Berlin, Berlin. Ha estat guardonat amb el Premi Grimme i el TV a Alemanya, i amb un Emmy als Estats Units. Safier viu i treballa a Bremen.
Maldito karma (Seix Barral,2009) serà publicada a onze països. A Alemanya desprès d'un any de la seva aparició continua a les llistes de llibre més venuts, conjuntament amb la seva nova novel•la Jesús me quiere - Jesús m'estima (Seix Barral 2010 )